به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف پیش بینی کرد امسال حدود ۳۰۰ کیلوگرم چای ترش از مزارع این شهرستان برداشت شود.

سیدحسن رضوی با اشاره به این که پارسال سطح زیر کشت چای ترش در شهرستان خوسف ۵ هزار متر مربع بوده است، گفت: امسال نیز سطح زیر کشت این گیاه همان ۵ هزار متر مربع است.

وی افزود: پارسال میزان تولید چای ترش در این شهرستان حدود دویست کیلو گرم بوده است و پیش بینی تولید امسال نیز حدود ۳۰۰ کیلوگرم  است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف با بیان این که گل دهی این گیاه از مهرماه شروع می‌شود و زمان برداشت آن تا دی ماه ادامه دارد، اظهار کرد: کاشت این گیاه در بهار انجام می‌شود.

وی با بیان این که این محصول قابلیت استفاده در سالاد، مربا و مخلوط‌های دمنوشی را دارد، عنوان کرد: چای ترش برای کاهش فشار خون، کنترل کلسترول خون و رفع استرس مفید است.

رضوی بیان کرد: عملکرد این گیاه در هر هکتار ۷۰۰ کیلوگرم غنچه خشک چای ترش است.