به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، رییس سازمان با اشاره به فرارسیدن روز پژوهش گفت: پژوهش و طرحهای فناورانه نسخه نجاتبخش کشاورزی در خراسان جنوبی است و در این بخش به دنبال توسعه همهجانبه و متوازن هستیم.
غلامرضا قوسی افزود: توسعه بخش کشاورزی در انتقال یافتههای جدید خلاصه میشود و پیشرفت و افزایش بهرهوری در گرو تزریق منابع دانش جدید است.
وی گفت: استفاده از ظرفیت تحقیقات در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته است که باید یافتههای پژوهشی را به حوزه بهرهبرداری انتقال دهیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: هنرستانهای کشاورزی برای پیشرفت در تولید باید احیا شود تا بهرهبرداران متخصص تربیت شوند و جهاد کشاورزی نسبت به تحقق این امر که اکنون آغاز شده، کاملا مصمم است.
وی تصریح کرد: نیروی انسانی نقش اساسی در توسعه همهجانبه دارد و باید دانش کافی در این حوزه وجود داشته باشد.
قوسی با بیان اینکه طرح یاوران تولید را در دستور کار قرار دادیم افزود: در این طرح میخواهیم محقق و کارشناس اجرایی در زمین کشاورزی به هم وصل شوند و بهرهبرداران بخش کشاورزان از نتایج اقدامات پژوهشی اطلاع پیدا کنند.
وی بیان کرد: در زمینه ترویج که پایه و اساس تولیدات کشاورزی است باید اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: بعضی از طرحها را باید متناسب با شرایط اقلیمی در اولویت قرار داد و از حداقل میزان آب، حداکثر بهرهوری را داشته باشیم.
قوسی یادآور شد: در اجرای سیستمهای نوین آبیاری از رتبه ۲۸ به چهارم کشوری رسیدیم که همراهی رسانهها در این بخش قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه اجرای سیستمهای نوین آبیاری جزو اولویتهای جهاد کشاورزی در خراسان جنوبی است افزود: باید مدیریت علمی را برای افزایش تولید در استان اعمال کنیم که مهمترین این بخش احداث گلخانهها است.
وی گفت: درخصوص نهضت گلخانهای خراسان جنوبی گامهای خوبی در مسیر تحقق این طرح برداشته شده و در بحث محصولات استراتژیک به دنبال حمایت از طرحهای پژوهشی فناورانه هستیم و این طرحها با اولویت مورد حمایت قرار میگیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: حوزه تبلیغات را در سطح ملی و جهانی دنبال میکنیم که به زودی از سوی رسانههای ملی در حوزه محصولات استراتژیک تولید محتوا خواهیم داشت.