به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، رییس سازمان با بیان اینکه در راستای حفظ انواع گیاهان دارویی برای نشاء گیاهان دارویی یارانه اختصاص دادیم گفت: برای حفظ گیاهان دارویی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی برای کشت در فضای باز و گشت گلخانه‌ای برخی از انواع گیاهان دارویی از جمله آلوورا در خراسان‌جنوبی صورت می‌گیرد.

غلامرضا قوسی افزود: با توجه به کمبود آب در استان، کشت نشائی گیاهان دارویی از مزیت‌های مختلفی برخوردار است و سالانه در استان 5/2 میلیون نشاء گیاهان دارویی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی یکی از ظرفیت‌های خوب در خراسان جنوبی است اظهار داشت: خراسان جنوبی سابقه زیادی در کشت گیاهان دارویی دارد و از آنجایی که زعفران به عنوان یکی از مهمترین گیاهان دارویی مطرح است کشت آن در خراسان جنوبی قدمت زیادی دارد و این محصول ارزآوری و ارزش زیادی در منطقه دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه هر چند زرشک و عناب هم جزو گیاهان دارویی به حساب می آید اما زعفران در کنار دیگر گیاهان دارویی ارزش زیادی نسبت به دیگر گیاهان دارویی و محصولات گیاهی دارد افزود: محصولات دیگر مانند زیره سبز، ریحان، خاکشیر، نعنا، گشنیز و غیره از دیگر محصولات گیاهان دارویی هستند.