به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر جهادکشاورزی شهرستان درمیان گفت: از ابتدای سال جاری در سطحی معادل 15 هزار هکتار توسط کارشناسان شبکه مراقبت و پیش آگاهی مدیریت جهاد کشاورزی ، مراکز جهاد کشاورزی و کارشناسان ناظر بخش خصوصی صورت پذیرفته و همچنان در دستور کار این مدیریت می باشد.
سیدمحسن نصیرائی اظهار داشت: رصد و پایش کانونهای ملخ بومی که احتمال تکثیر جمعیت این حشره و تبدیل آن به آفت وجود دارد، در دستور کار جهاد کشاورزی شهرستان درمیان قرار داشته و با جدیت در حال انجام است. وی افزود از ابتدای سال در سطحی معادل 5 هکتار نیز عملیات مبارزه شیمیایی با ملخ های بومی نیز صورت پذیرفته است
وی افزود: هر سال اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از طغیان این حشره و تبدیل آن به آفت محصولات کشاورزی، در سطح وسیعی از پهنههای استان صورت میگیرد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان درمیان بیان کرد: آفت ملخ بومی در جغرافیای کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی شامل دو گونه مراکشی و ایتالیایی است و کشاورزان و باغداران باید هوشیار باشند و در صورت مشاهده جمعیت ملخ، هرچه سریعتر موضوع را به نزدیکترین مراکزجهاد کشاورزی اطلاع دهند.
اطلاعرسانی سریع و به هنگام کشاورزان، عشایر و چوپانان موجب میشود اقدام سریع و مناسبی در نخستین مرحله شکلگیری کانون ملخ انجام شده و مبارزه موثر برای ریشهکنی آفت انجام شود.