به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، از زرشک برای درمان بیماری‌های آرتریت، مشکلات صفراوی، کاهش تب، التهاب طحال، آماس زبان، زرد زخم، کمردرد، از بین بردن کرم‌های حلقوی، مشکلات قلبی، مشکلات کبدی و تب‌خال استفاده می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی سطح زیرکشت زرشک در استان را ۱۸ هزار و ۶۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی می‌شود ۲۲ هزار و ۳۰ تن زرشک خشک معادل ۱۱۰ هزار تن زرشک‌تر برداشت شود.

عبدالرضا رضایی تعداد بهره برداران زرشک در استان را ۳۸ هزار خانوار برشمرد و افزود: بیشترین سطح زیرکشت زرشک استان به شهرستان قاین با ۶ هزارهکتار سطح زیر کشت اختصاص دارد.

وی اظهار کرد: برداشت زرشک از اواخر مهر آغاز می‌شود و تا نیمه آذر ادامه دارد.