به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، با حضور معاون بهبودتولیدات گیاهی سازمان، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و جمعی از مدیران و کارشناسان مسئول جلسه هماهنگی نظارت بر تولید و ارتقای محصول سالم برگزار گردید.
این جلسه پیرو وظیفه مندی جهاد کشاورزی در راستای کنترل و نظارت بر تامین و سلامت غذا و یا تامین امنیت غذایی در کشور و ابلاغیه جدید مقام عالی وزارت با هدف ارتقاء شاخص های سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدید کننده سلامت در زنجیره محصولاتکشاورزی با نشاء گیاهی اولین کارگروه استانی اجرایی این ابلاغیه با موضوع ارتقاء سلامت محصولات سبزی، صیفی گلخانه ای استان در دفتر معاونت بهبود تولید گیاهی سازمان با حضور اعضا برگزار گردید.
در این کارگروه ضمن تبین دستورالعمل های ابلاغیه های مربوطه،آغاز و عملیاتی شدن فرآیند شناسایی و نظارت بر تولید تا عرضه محصولات سبزی، صیفی گلخانه ای استان با عاملیت سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان و نظارت عالیه سازمان جهاد کشاورزی (مدیریت حفظ نباتات و سایر بخشهای مربوطه) اعلام گردید.
در ادامه نیز با توجه به شروع مراحل آغازین طرح از تمامی اعضاء خواسته شد نسبت به ترغیب بهره برداران بخش جهت انطباق کلیه مراحل تولید و فروش محصول خود با شرایط و ضوابط ارتقاء سلامت محصول اقدام نمایند. ضمن اینکه از هم اکنون با اعلام طرح، صادرات کلیه محصولات گیاهی منوط به ارائه گواهی سلامت محصول خواهد بود.