به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، صبح امروز پنجشنبه (3 شهریور) در راستای طرح ملی توانمند سازی زنان زنبوردار در تولید عسل و فرآورده های زنبور عسل، کارگاه مهارتی با عنوان "تغذیه زنبور عسل در شرایط خشکسالی" با تدریس محسنی نیک مخترع ملی خوراک زنبور عسل، در مکان زنبورستان هتل کوهستان بیرجند برگزار گردید.
در این کارگاه ترکیبات کیک گرده (کیک جانشین گرده) و نحوه تولید آن، نحوه مصرف و بهترین زمان مصرف مورد بحث قرار گرفت. کارگاه زنبور با همراهی سرکار خانم مهندس میرزایی و آقای مهندس مالکی و خانم دکتر بخشی مدیر عامل شرکت دانش بنیان کارا توسعه ترویج زانیار برگزار گردید.
همچنین در راستای حمایت از زنان زنبوردار، ۱۰ کیلو خمیر شیرین غنی شده، تولید توسط آقای محسنی نیک، مخترع ملی خوراک زنبور عسل از سوی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی به زنبورداران محترم گروه هدف تحویل داده شد.
گفتنی است که در پایان کارگاه، گواهی نامه های آموزشی زنان زنبوردار تحویل داده شد.