به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با حضور اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، حسینی نسب سرپرست معاونت بهبودتولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی، فرماندار، مدیرجهادکشاورزی و جمعی از مسئولین شهرستان درمیان پروژه های کشاورزی این شهرستان به بهره برداری رسید.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان درمیان در آئین بهره برداری از یک باب واحد گلخانه ای ۲۵۰۰ مترمربعی با اشتغال مستقیم 3 نفر، گفت: این واحدگلخانه با سرمایه گذاری 2 میلیارد و500 میلیون تومان ایجاد شده که 2 میلیارد تومان با استفاده از تسهیلات بانکی بند الف تبصره 18و 500 میلیون تومان دیگر از محل اعتبارات بخش خصوصی تامین شده است.
همچنین کلنگ یک واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 100 هزار قطعه در «روستای بنیاب» بخش مرکزی به زمین زده شد.
محمدحسن جاویدی در آئین عملیات اجرایی این واحد گفت: این طرح در زمینی به مساحت 30 هزار مترمربع و با سرمایه گذاری 20 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد که زمینه اشتغال 10 را فراهم خواهد کرد.
در این روز طرح 20 رأسی گاو شیری با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، سرپرست معاونت بهبودتولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی، فرماندار و جمعی از مسئولین به بهره برداری رسید .
جاویدی در آیین افتتاح این طرح گفت: این طرح با سرمایه گذاری 2 میلیارد و 650 میلیون تومان تکمیل و راه اندازی گردیده است که از این میزان مبلغ 2 میلیارد و 200میلیون تومان مربوط به تسهیلات بانکی بند الف تبصره 18 و مبلغ 450 میلیون تومان از محل آورده شخصی مجری طرح هزینه شده است که میزان اشتغال زایی 2 نفر وجمعیت برخورداری 80 نفری را فراهم آورده است.
همچنین دکتر اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و هیئت همراه از کارخانه خوراک دام بازدید و در جهت رفع مشکلات این واحد قول پیگیری و مساعدت داد.
در ایام الله دهه مبارک فجر طرح آبیاری کم فشار در سطح ۱۰۰ هکتار شهرستان درمیان نیز به بهره برداری رسید.
مدیرجهادکشاورزی درمیان در آئین افتتاح این طرح گفت: اجرای این ۲ طرح در مساحت ۱۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۱ شروع شد و به مناسبت دهه مبارک فجر با اعتبار دولتی ۱۵۰۹۰ میلیون ریال و سهم خودیاری مردم ۴۸۱۹ میلیون ریال به بهره برداری رسید که جمعیتی حدود ۶۰۰ نفر از این طرح بهرهمند خواهند شد.
محمدحسن جاویدی افزود: کمبود منابع آبی و هدر رفتن زیاد آب به سبب جذب زمین و تبخیر بالا، اجرای طرح انتقال آب بوسیله لوله به مزارع کشاورزی و سامانه آبیاری نوین در مزارع را بسیار ضروری کرده است.
وی بیان کرد : تسهیل در آبیاری، افزایش سرعت انتقال آب و کاهش هدر رفت آب، کاهش نیروی انسانی مورد نیاز بهره برداری و امکان آبیاری اراضی ناهموار و پرشیب وجلوگیری از توسعه و پخش علفهای هرز در سطح مزارع از مزایای اجرای این پروژه میباشد.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان درمیان گفت: در سیستمهای آبیاری کم فشار شاهد سهولت و سرعت اجرا، افزایش راندمان آبیاری و سهولت بهره برداری، هستیم و استفاده از روش آبیاری کم فشار با استفاده از جانمایی مناسب شبکه و همچنین اجرای آسانتر و افزایش راندمان آبیاری در کمترین زمان و با کمترین حجم آب مصرفی، مناسبترین گزینه می باشد.