به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، صبح امروز شنبه (۲۰ اسفند) چهل‌وچهارمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان با موضوع پیگیری تامین و توزیع بموقع اقلام اساسی از قبیل تامین گوشت سفید و قرمز، با حضور با حضور دکتر جعفری، رئیس سازمان و اعضای جلسه برگزار گردید.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه همیشه در پایان سال و ایام ماه مبارک رمضان التهابی در توزیع اقلام اساسی وجود دارد، گفت: وظیفه مهم و حیاتی سازمان و دستگاه های مرتبط با این حوزه، تامین و توزیع مناسب کالاهای اساسی در تمامی ایام به ویژه روزهای پایان سال و ماه مبارک رمضان می باشد.

جعفری با اعلام این خبر که بزودی به پیک تولید خواهیم رسید، اظهار داشت: در تامین گوشت گرم مشکلی وجود ندارد، اما درخصوص قیمت‌گذاری براساس دستورالعمل اجرایی کشور و با رعایت حال شهروندان اقدام خواهد شد.

وی افزود: در توزیع سایر اقلام، با توجه به نیاز بازار، می‌بایست تنظیم بازار چه در مرکز و چه در شهرستان‌های استان با کیفیت مناسب انجام شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی از تشکیل کمیته راهبری درخصوص میوه تنظیم بازار برای زمان توزیع و اعلام نرخ در روزهای آینده خبر داد و گفت: در ایام تعطیل نیز می‌بایست تدابیری اندیشیده شود که کسر وکمبودی در خصوص تامین گوشت مرغ و اقلام اساسی وجود نداشته باشد.