به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، غلامرضا قوسی با بیان اینکه دغدغه فروش و فرآوری را برای کشاورزان و همه عناب کاران استان مدنظر داریم گفت: عناب تولید شده در خراسان جنوبی به استانهای همجوار از جمله خراسان رضوی، کرمان، یزد و تهران صادر میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی افزود: سازگاری بالای عناب با شرایط آب و هوایی استان ما، یکی از مزیتهای مهم عناب بوده که بهطور حتم راهاندازی صنایع تبدیلی نقش زیادی در افزایش درآمد کشاورزان استان خواهد داشت و ما از سرمایه گذاران حمایت می کنیم.
وی اظهار داشت: خراسان جنوبی با دارا بودن 98 درصد سطح زیرکشت محصول عناب به عنوان نخستین تولیدکننده انحصاری این محصول در کشور و دومین تولید کننده جهان شناخته میشود.
قوسی افزود: در حال حاضر سطح زیرکشت عناب در استان 3 هزار و 600 هکتار است که سالانه بیش از 6 هزار و 500 تن عناب در استان برداشت میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی بهرهبرداران این حوزه را 9 هزار نفر عنوان و بیان کرد: بیشترین سطح زیرکشت عناب استان به ترتیب به خوسف، بیرجند و سربیشه اختصاص دارد اما عناب تولید شده در استان هنوز در سطح بین المللی جایگاه خاصی ندارد و برای فرآوری و بسته بندی عناب کار زیادی صورت نگرفته است.