به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر زراعت سازمان گفت: امسال کشت دیم در این استان با وجود بارندگیهای زیاد، افزایش چشمگیری داشته و در برخی مناطق عملکرد بالایی هم داشته است.
سید مجتبی حسینی افزود: امسال سه هزار و ۶۸۷ هکتار از اراضی دیم استان به زیر کشت گندم و جو رفت که از این مقدار در سه هزار و ۵۹ هکتار گندم و در ۶۲۸ هکتار جو کشت شد.
وی عنوان کرد: به طور میانگین از هر هکتار کشت دیم ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیلوگرم گندم و جو برداشت میشود.
وی اظهار داشت: گندم دیم برداشتی از مزارع به دلیل درصد بالای پروتئین بیشتر توسط کشاورزان به مصرف میرسد و نقش موثری در توسعه بخش کشاورزی و رونق تولید دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: گندم دیم به دلیل شرایط سخت رویش و پرورش دارای درصد پروتئین بالاتری نسبت به گندم آبی است و به دلیل کیفیت بالا، نان خوش پخت و خوش طعمتری دارد.
وی افزود: برداشت گندم و جو دیم از اردیبهشت شروع میشود و بستگی به اقلیم منطقه تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
در حال حاضر بیش از ۱۸۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی زیرکشت محصولات باغی و زراعی است و میزان تولیدات محصولات زراعی، کشاورزی و باغی در این استان ۷۹۵ هزار تن است.