به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان از برگزاری جلسه با عنوان بررسی عوامل خسارت زای زعفران در روز انتقال یافته ها خبر داد و گفت: جلسه ای در محل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی  با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در خصوص عوامل خسارت زای زعفران، مخصوصا کنه زعفران، با حضور رییس و معاونین مرکز تحقیقات کشاورزی استان، روسا و کارشناسان ادارات ترویج، تولیدات گیاهی و تعدادی از زعفرانکاران شهرستان های بیرجند، درمیان، خوسف، قاین و سربیشه در روز انتقال یافته ها برگزار گردید.

شراره شیبانی افزود: دراین جلسه اصول فنی مرحله کاشت، داشت و برداشت زعفران  و همچنین روش های کاهش خسارت کنه زعفران به طور مفصل بیان گردید و عوامل موثر در کاهش عملکرد زعفران مورد بحث قرار گرفت.