به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، رییس سازمان با اشاره به اینکه ظرفیت‌های بخش کشاورزی خراسان‌جنوبی بسیار با ارزش است، گفت: در حوزه گوشت قرمز در خراسان‌جنوبی ۱۴ هزار تن تولید در سال داریم که نیاز استان را برطرف و ما را به خود کفایی رسانده است.

غلامرضا قوسی بیان‌کرد: در حوزه گوشت سفید نیز ۵۸ هزار تن ظرفیت تولید سالانه استان است که مازاد نیاز استان به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

وی ادامه‌داد: قبل از شیوع آنفولانزای پرندگان در خراسان‌جنوبی حدود ۲۲-۲۳ تن ظرفیت تن تخم مرغ در استان بوده که نیاز خراسان‌جنوبی تنها در حدود هشت هزار تن است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی افزود: برخی از محصولات کشاورزی و دامی خراسان‌جنوبی چون تخم مرغ و جوجه یک روزه به افغانستان صادر می‌شود.