به گزارش  روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیرجهادکشاورزی شهرستان فردوس تثبیت اشتغال دامداران را از نتایج این اقدام ذکر کرد و گفت: با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کاهش منایع آبی گرایش به سمت پرورش دام‌های پرتولید و اصلاح نژادی افزایش یافته است.

موسی سلیمانی افزود: به دلیل فقر مراتع و خشکسالی، پرورش دام در جایگاه مرسوم شده است و با توجه به افزایش هزینه تولید پرورش دام‌های اصلاح نژادی که تولید شیر بیشتری دارند، ضروری است.

وی اظهار داشت: در صورت گسترش دام‌های اصلاح نژادی و با توجه به افزایش تولید شیر بز در صورتی که کارخانه فرآوری شیر با رویکرد صادرات فرآورده‌های لبنی در شهرستان فردوس راه‌اندازی شود ارزآوری هم خواهد داشت.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان فردوس، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید با هدف حفظ و توسعه نژادهای پرتولید و خودکفایی در تولید محصولات را مهمترین رویکرد جهاد کشاورزی در این حوزه عنوان کرد و گفت: بز حنایی از آمیخته بز بوئر با بز بومی است که باعث افزایش وزن و چندقلوزایی شده و مقاومت و سازگاری بزهای بومی را دارد.

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی برای دامداران روستایی و توجیه آنها درخصوص مزایای پرورش و نگهداری دام پرتولید، پرداخت تسهیلات با اولویت دام‌های اصلاح نژادی و شناساندن ظرفیت‌های موجود منطقه از طریق اطلاع‌رسانی از اقداماتی است که می‌توان برای توسعه این گونه فعالیت‌ها انجام داد.

سلیمانی بیان کرد: صدور مجوز بهره‌برداری بز شیری به ظرفیت کل گله چهار هزار راس از طریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی، تخصیص کنسانتره یارانه‌ای، تاییدیه سوخت مصرفی مورد نیاز، مساعدت برای تامین سیدر و هورمون و پلاک هویت دام به منظور اصلاح نژاد دام و معرفی واحد به عنوان نمونه ملی پرورش بز در کشور از مهمترین اقدامات حمایتی جهاد کشاورزی در فردوس بوده است.