به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، رییس سازمان با اشاره به اینکه زرشک خراسان جنوبی به لحاظ کیفیت بالا و نوع بی دانه زرشک ، قابلیت تولید ۱۷ نوع محصول را دارد، گفت: زرشک را با تولید یک محصول از آن نمیتوانیم نجات دهیم باید دایره تولیدات را گسترده تر کنیم.
غلامرضا قوسی اظهار داشت: اگر حداقل ۲۰ درصد محصول زرشک را به صورت تازه به بازار ارائه شود، حجم زیادی از مشکل کشاورزان کاسته خواهد شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: خراسان جنوبی رتبه اول تولید زرشک کشور و جهان را دارد اما پیگیر احداث آزمایشگاه تخصصی زرشک و تامین اعتبار آن هستیم.
وی افزود: بازاریابی و فروش مشکل اصلی زرشک در استان است.
قوسی با بیان اینکه زرشک توسط دلالان از افراد مختلف با کیفیتهای متفاوت خریداری و مخلوط میشود، گفت: این موضوع بعداً در ارائه محصول به بازارهای صادراتی مشکل ایجاد میکند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید بارگاههای زرشک را همه کشاورزانی که سطح زیر کشت بالای دو هزار متر دارند، ایجاد کنند، عنوان کرد: در زمینه فروش و بسته بندی زرشک تازه باید به صورت ویژه ورود کنیم.
وی با بیان اینکه مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی در حوزه زرشک را باید جمع بندی کنیم، گفت: زرشک در کشور مغفول مانده است و راهکار آن حضور در نمایشگاه ها، معرفی برند ویژه و تولید محصولات فراوری شده است.