به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان از کسب درآمد 100 میلیاردی شترداران خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری با تولید گوشت شتر خبر داد و گفت: از آغازسال جای تاکنون ۷۰۰ تُن گوشت با کشتار سه هزار و ۵۰۰ نفر شتر در واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شد.
محمدابراهیم ابراهیمی افزود: این مقدار گوشت در ۲۵ واحد صنعتی و دو هزار واحد سنتی پرورش شتر تولید شد.
وی با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، اظهار داشت: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: از این رقم حدود ۴۲۰ تن مصرف داخل استان بوده و مازاد گوشت شتر استان بصورت زنده یا لاشه به استانهای تهران، اصفهان ، کرمان، یزد، خراسان رضوی، سمنان و قم پس از اقدامات بهداشتی و صدور مجوز حمل، ارسال میشود.
گفتنی است که ۲۰ درصد جمعیت شتر کشور با ۳۰ هزار نفر شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.