به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر امور باغبانی سازمان با اشاره به اینکه۴۵۰ تن قارچ در واحد‌های سنتی و صنعتی خراسان جنوبی تولید شود،گفت: این مقدار قارچ در ۵ مرکز فعال صنعتی استان تولید و برداشت شده است.

عبدالرضا رضایی افزود: بیشترین میزان تولید قارچ خوراکی استان مربوط به شهرستان سربیشه است.

به گفته وی در این مدت ۵۰۰ تُن کمپوست قارچ در واحد‌های تولید و پرورش قارچ در استان تولید شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: بخش عمده این تولیدات به استان‌های همجوار خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و همچنین به استان تهران ارسال می‌شود.

قارچ منبع عظیمی از پروتئین است که بخش اعظمی از پروتئین‌های مورد نیاز بدن انسان را تأمین می‌کند و همچنین قارچ در صنعت داروسازی، درمان بیماری‌های سرطانی، دیابت و فشار خون نیز استفاده می‌شود.