به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، رئیس سازمان با بیان اینکه کشاورزی قراردادی این روزها به عنوان الزامی مهم برای بخش تولیدات کشاورزی مطرح می‌شود، گفت: لازمه رسیدن به کشاورزی تجاری،  اجرای الگوی کشت، و لازمه اجرای الگوی کشت، حرکت به سمت کشاورزی قراردادی می باشد.

مهدی جعفری افزود: کشاورزی قراردادی، سیستم تولید در کشاورزی است، که مطابق توافقی بین خریدار و کشاورز انجام شود و در قرارداد شرایط تولید و بازاریابی محصول ذکر شود.

وی ادامه داد: کشاورزان متقاضی که توان تامین نهاده‌های کشاورزی مورد نیاز برای تغذیه محصول از جمله کود را ندارند، می‌توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده با جهاد کشاورزی استان قراردادی امضا کنند.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم کشاورزان استان، فروش علوفه تولید آنها می باشد گفت: برای حذف این دغدغه مقرر شد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه دامداران و کشاورز، قراردادی سه جانبه را منعقد نمایند که کشاورز با آرامش خاطر علوفه خود را کشت نماید.

مهدی جعفری افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و اتحادیه دامداران در ابتدای کشت، نهاده، بذر و کود را در اختیار کشاورز قرار می‌دهند و در زمان برداشت بر اساس کیفیت علوفه و قیمت‌گذاری شده و خریداری می گردد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی اظهار داشت: با تسهیلاتی که در اختیار تعاونی‌ها قرار می گیرد بذر و کود تهیه شده و در اختیار کشاورز قرار گرفته و در هنگام برداشت نیز باکسر هزینه های انجام شده علوفه موردنظر با قیمت توافقی بر اساس این کیفیت کالا و نرخ بازار خریداری می گردد.