به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر زراعت سازمان گفت: برداشت سیر از ۲۰۰ هکتار مزارع خراسان جنوبی آغاز شده است و پیش بینی میشود ۳ هزار ۳۰۰ تن سیر از مزارع استان برداشت شود.
محمد رزقی بیشترین سطح زیر کشت محصول سیر را در شهرستان طبس با ۵۴ هکتار عنوان کرد و افزود: پیش بینی میشود از این سطح هزار و ۴۰ تن برداشت شود.
وی با بیان اینکه ارزش تولیدی محصول سیر در استان ۹ میلیارد ۹۰۰ میلیون تومان است، اظهار داشت: برداشت سیر از نیمه دوم اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد در استان ادامه دارد.
گیاه سیر با داشتن مواد آلی گوگردی و املاح سیلیس و ید در تنظیم گردش خون موثر است و مواد آنتی اکسیدانی موجود در این گیاه خاصیت ضد باکتریایی دارد.