به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۱ کیلوگرم است.
محمدابراهیم ابراهیمی افزود: بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان که از اواخر سال ۱۳۹۹ آغاز و تا نیمه پارسال اثرات منفی آن ادامه داشت منجر به کاهش جوجه ریزی در واحدهای گوشتی شده است.
وی بیان کرد: افزایش مدت زمان فعالیتهای بهداشتی و ضدعفونی واحدهای پرورش مرغ باعث افزایش فاصله بین جوجه ریزی شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: پارسال ۳۴ میلیون و ۱۳ هزار و ۳۰۱ قطعه جوجه ریزی شده که این آمار در سامانه سماصط نیز ثبت شده است.
ابراهیمی با بیان اینکه ۶۳۴ واحد مرغداری در استان فعال است، گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان جنوبی ۲۱ کیلوگرم در هر سال است.