به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر باغبانی سازمان گفت: پاپایا میوه‌ای است که علاوه بر قیمت بالا ارزش افزوده قابل توجهی نسبت به سایر محصولات گلخانه‌ای دارد و از تمامی قیمت‌های آن از جمله دم برگ، برگ، ساقه و پوست میوه استفاده می‌شود.

منوچهر شایسته افزود: از دم کرده برگ، دم برگ و ریشه بعنوان دارو‌های گیاهی، مواد آرایشی استفاده می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: رد لیدی و رد رویال دو رقمی است که در گلخانه کشت شده است.

وی گفت: هر بوته از پاپایا به طور متوسط ۷۰ میوه می‌دهد و زمانی که میوه از رنگ سبز به زرد تغییر رنگ دهد زمان برداشت فرامی رسد.

مزه پاپایا متمایل به میوه‌های آناناس، انبه و موز است.

گفتنی است که آقای اصغری به عنوان تولیدکننده گیاه پاپایا در خراسان جنوبی، تعداد ۲ گلخانه را با مساحت  ۱۰ هزار مترمربع در مجتمع گلخانه ای محمدیه خوسف زیرکشت برده است.