به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان گفت: از ابتدای امسال ۸۵ تن قارچ خوراکی در خراسان جنوبی تولید شده است.

محمدرضا اکبری بیان کرد: در خراسان جنوبی یک واحد صنعتی تولید قارچ با ظرفیت تولید ۱۸۰ تن در سال و ۴ واحد تولید سنتی تولید قارچ با ظرفیت ۴۰ تن فعالیت می‌کنند.

وی افزود: سالانه ۲۲۰ تن قارچ خوراکی در استان تولید می‌شود که پیش بینی شده امسال نیز همین میزان قارچ در استان تولید و برداشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: به علت کم بودن سطح زیر کشت قارچ، تمامی محصول تولیدی در استان مصرف می‌شود.