به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، رئیس سازمان گفت: اخیرا در سند اصلاح الگوی کشت که در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد زعفران خراسان جنوبی یکی از محصولات مورد توجه در سبد الگوی کشت قرار گرفته است.

مهدی جعفری، اظهار داشت: در  خراسان جنوبی بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار به کشت زعفران اختصاص داده شده است که در این سطح  ۷۰ تن زعفران خشک برداشت می‌شود.

وی با بیان اینکه قائنات پایتخت کیفی زعفران ایران و جهان نام دارد، افزود: از سطح زیر کشت ۵ هزار و ۲۰۰ هکتاری زعفران در قاینات امسال بیش از  ۲۰ تن زعفران خشک برداشت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه  ۳۲ هزار خانوار در اراضی خرده مالکی زعفران در استان برخوردار هستند، گفت: اراضی که در استان خراسان جنوبی به کشت زعفران اختصاص پیدا کرده عملکرد آن در واحد سطح از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است؛ در خراسان جنوبی ۴۲ واحد بسته بندی و ۶ واحد فرآوری فعال هستند که می‌توانند ۹۳ تن زعفران را فرآوری کنند.

وی با اشاره به کم آب بر بودن و اقتصادزایی محصول زعفران و توجه به افزایش سطح زیر کشت آن، یادآور شد: از ابتدای آذر ماه آغاز عملیات خرید حمایتی زعفران را در خراسان جنوبی خواهیم داشت که امسال برای اولین بار خرید دسته زعفران را در استان داریم.