به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین با بیان اینکه ۵۳ واحد پرورش شتر مرغ گوشتی و مولد و توام در سطح شهرستان وجود دارند، گفت: سالیانه ۸۰۰ تن گوشت شتر مرغ در سطح شهرستان تولید میشود.
سیدعبدالحسین سجادی با بیان اینکه قاین، ۲۸ درصد گوشت شتر مرغ استان را تولید میکند، افزود:۱۰ درصد گوشت تولید مصرف خود شهرستان است و بقیه به استانهای اصفهان، البرز، تهران، شیراز، خراسان رضوی و شمالی و کرمان ارسال میشود.
وی ادامه داد: سالیانه ۶ هزار قطعه جوجه در واحدهای پرورش شتر مرغ شهرستان تولید میشود که برای برای استفاده در واحدهای سطح استان ارسال میشود.
سجادی عنوان کرد: تعداد۲۰۰ خانوار به صورت مستقیم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان امرار معاش میکنند.
پرورش شترمرغ جزء صنایع کمآبطلب است که با توجه به کمبود منابع آبی کشور و خراسان جنوبی اهمیت خود را نمایان میسازد.
خراسان جنوبی دارای آبوهوای نیمه خشک و دشتهای فراوان است که اقلیم مناسب برای پرورش پرندههای کم آببر است.
مدتهاست که شتر مرغها با توجه به منافع سرشاری که دارند، در نقاط مختلف دنیا اهلی شده و پرورش داده میشوند و پرورش شترمرغ در خراسانجنوبی نیز مدتی است که جدیتر از گذشته دنبال میشود.
مزیتها و ویژگیهای شاخص این صنعت نوپا باعث شده بسیاری از افراد به پرورش این پرنده عظیمالجثه بپردازند و زمینه اشتغال بسیاری از افراد را فراهم کنند.