به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، مهندس اسفندیاری گفت: ۳۲۰ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در ۵۴۷ واحد سنتی و صنعتی خراسان جنوبی تولید شد.

سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی افزود: این میزان گوشت تولیدی علاوه بر نیاز استان به استان‌های خراسان رضوی و تهران ارسال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بلوچی، تک کوهانه، سندی نژاد‌های شتر استان محسوب می‌شوند افزود: ارزش این میزان گوشت تولیدی ۲۵۶ میلیارد تومان است.

گفتنی است که در خراسان جنوبی بیش از ۳۳ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم پرورش شتر را به خود اختصاص داده است.