دوشنبه     31/تیر/1404 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال حدود ۷ هزار و ۷۷۰ تن خیار از اراضی استان برداشت شود، افزود: امسال در ۱۱۷ هکتار از اراضی خراسان جنوبی خیار کشت شده است.

محمدرضا اکبری اظهار کرد: امسال از هر هکتار زیر کشت خیار در استان حدود ۲۳ هزار و ۶۰۰ کیلو گرم از این محصول برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: پارسال ۱۰۶ هکتار از اراضی استان به کشت خیار اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه پارسال میزان تولید خیار در خراسان جنوبی حدود هزار و ۹۰۰ تن بوده است، گفت: سال گذشته از هر هکتار زیر کشت این محصول حدود ۱۷ هزار و ۹۴۳ کیلو گرم خیار برداشت شد.

اکبری همچنین در رابطه با زمان برداشت خیار، اظهار داشت: برداشت این محصول از مزارع استان در فصل تابستان آغاز می‌شود.



به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان از تولید بیش از ۷ هزار و ۹۳ کیلو گرم پیله‌ ی تر در سال جاری خبر داد و گفت: برداشت پیله ی ‌تر در استان هر ساله از اواسط خرداد ماه آغاز می شود.

محمود اشرفی گل با اشاره به اینکه پارسال میزان تولید پیله ی ‌تر در استان حدود ۴ هزار و ۷۱۲ کیلوگرم بوده است، افزود: شهرستان فردوس بیشترین میزان تولید پیله‌ی تر در استان  را به خود اختصاص داده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان این که امسال ۱۷۳ جعبه تخم نوغان بین کشاورزان متقاضی استان توزیع شده عنوان کرد: قیمت هر جعبه تخم نوغان ۷۵ هزار ریال بوده است.

وی با اشاره به این که نوغانداری در استان قدمتی دیرینه دارد عنوان کرد: از سال  ۹۵  حرفه نوغانداری در استان رونق  مجدد گرفت و سال به سال بر میزان تولید افزوده می‌شود.

اشرفی بیان کرد: امسال پیله‌ی تر به صورت تضمینی در استان خریداری خواهد شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مدیر زراعت گفت: امسال برداشت گوجه فرنگی در استان به بیش از ۱۱ تن می‌رسد.

سیدمجتبی حسینی ادامه داد: پیش بینی می‌شود امسال ۱۱ هزار و ۲۰۰ تن گوجه فرنگی از مزارع استان برداشت شود.

وی با اشاره به این که پارسال سطح زیر کشت گوجه فرنگی در استان ۴۰۲ هکتار بوده است، افزود: در سال زراعی قبل ۹ هزار و ۲۰۰ تن گوجه فرنگی در استان تولید شد.

حسینی اظهار کرد: امسال سطح زیر کشت این محصول در استان ۳۹۹ هکتار است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: از هر هکتار زیر کشت گوجه فرنگی در استان حدود ۲۸ تن محصول برداشت می‌شود.

وی با بیان اینکه مصارف گوجه فرنگی تولیدی استان بیشتر در خود استان است، تصریح کرد: گوجه فرنگی حاوی ویتامین‌های زیادی از جمله ویتامین A، C، B۳، B۶، E و k است. از بین این ویتامین‌ها ویتامین C برای مقابله با خستگی و ایجاد احساس نشاط و سرزندگی فوق‌العاده است. ویتامین C نقش زیادی در حفاظت از سلول‌ها دارد و اثرات رادیکال‌های آزاد و آلاینده‌ها را کاهش می‌دهد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، رئیس سازمان از تولید حدود ۱۱۱ تن محصول ارگانیک در یک سال گذشته در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این محصولات شامل ۱۰۳ تن زرشک، ۲۳۴ کیلوگرم زعفران و ۷ تن و ۶۲۴ کیلوگرم گل محمدی است که سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید شد.

غلامرضا قوسی افزود: در خراسان جنوبی، ۱۵۱ هکتار زمین زیر کشت محصولات ارگانیک است که از این مقدار، ۳۸ هکتار مربوط به زرشک، ۸۴ هکتار مربوط به زعفران و ۲۹ هکتار مربوط به گل محمدی است.

وی بیان کرد: محصولات ارگانیک استان در شهرستان‌های قاین، زیرکوه، سرایان، بیرجند و سربیشه تولید می‌شود که بیشترین آن مربوط به شهرستان‌های زیرکوه و قاین است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استان‌های خراسان رضوی و تهران و همچنین کشور‌های اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده می‌شود.