به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، صبح امروز چهارشنبه ( 2 آبان) تور رسانه ای برداشت زرشک با حضور منصور رضوانی جلال رییس سازمان جهادکشاورزی استان همدان، غلامرضا قوسی رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، داوود حبیبی معاون مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهادکشاورزی، جمعی از مدیران، معاونین استانی و شهرستانی و همچنین با حضور اصحاب رسانه در یکی از باغات روستای مهمویی بخش مرکزی بیرجند برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، سید جلال مدرسی در همایش تقدیر از واحدی های تولیدی برتر خراسان جنوبی در حوزه صنابع غذایی گفت: سالانه ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در خراسان جنوبی تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر کشور سیر نزولی داشته است، افزود: در بحث امنیت غذایی گاه صحبت از کمیت می شود در حالی که کیفیت باید مد نظر قرار گیرد.
مدرسی با اشاره به اینکه روزانه ۱۰۰ تن شیر در خراسان جنوبی تولید می شود، ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در بحث تولید غذا مطرح است دو برابر بودن مصرف جهانی گوشت مرغ در کشور ما است.
وی افزود: در خراسان جنوبی سالانه ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در خراسان جنوبی تولید می شود و در این زمینه جایگاه بسیار خوبی در کشور داریم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: در حوزه صنایع غذایی باید به سمت کیفی شدن محصولات برویم.
دیدار رییس سازمان جهاد کشاورزی مهندس غلامرضا قوسی از پروژه های بخش کشاورزی شهرستان نهبندان
بازدید روسای سازمان های جهادکشاورزی همدان و خراسان جنوبی از مزارع خارشتر