به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، مهندس اسفندیاری از مدیریت جنگ اقتصادی در حوزه تامین و توزیع کالاهای اساسی خبرداد و گفت: در راستای تحقق سیاستهای کلان وزارت جهادکشاورزی و بهمنظور تأمین امنیت غذایی مردم استان، سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی طی یک برنامه فشرده ۱۲ روزه از تاریخ ۲۳ خرداد تا ۵ تیرماه، اقدامات گستردهای در حوزه توزیع کالاهای اساسی و تنظیم بازار انجام داده است.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی کشور و تمرکز بر مقابله هوشمندانه با جنگ اقتصادی، از مجموعه اقدامات انجام شده در این بازه زمانی خبر داد و اعلام کرد که در این بازه زمانی، بیش از ۱۰ هزار تن کالا شامل برنج، شکر، روغن، آرد، مرغ منجمد و تخممرغ در سطح استان توزیع شده است، وی تأکید کرد که هیچ کمبودی در تأمین اقلام اساسی وجود ندارد.
از جمله دیگر اقدامات مهم این سازمان میتوان به اجرای ۲۵۹ مورد بازرسی، تشکیل ۱۳ پرونده تخلف، برگزاری جلسات فوری کارگروه تنظیم بازار، و تصمیمگیری برای توزیع هدفمند و ذخیرهسازی هوشمند کالاها اشاره کرد.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی در پایان با قدردانی از همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی، بازرسان و همراهی مردم، تأکید کرد و گفت: «اطمینان میدهیم هیچ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد، با اتحاد، برنامهریزی دقیق و تلاش بیوقفه، بازار را کنترل کرده و نیازهای مردم را همچنان تأمین خواهیم کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان، دکتر هاشمی نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی با حضور در دفتر مهندس اسفندیاری رئیس سازمان، به بررسی مسائل و چالشهای حوزه کشاورزی پرداخت.
در این نشست که با هدف پیگیری مطالبات مردمی و بررسی راهکارهای اجرایی برای ارتقاء بخش کشاورزی برگزار شد، موضوعاتی از جمله تأمین منابع آبی، حمایت از کشاورزان، توسعه زیرساختهای تولیدی، رفع موانع صادرات محصولات کشاورزی و ارتقاء بهرهوری در کشت و تولید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر هاشمی رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از نقش کلیدی جهادکشاورزی در ایام ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی بعنوان یک پدافند بسیار مهم اقتصادی در تامین و توزیع کالاهای اساسی و با تأکید بر نقش حیاتی کشاورزی در اقتصاد منطقهای، خواستار همکاری نزدیکتر میان نهادهای اجرایی و نمایندگان مجلس در راستای حل مشکلات این حوزه شد.
مهندس اسفندیاری نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده و برنامههای پیشرو، بر آمادگی کامل سازمان جهت تعامل مستمر با نمایندگان و کشاورزان تأکید کرد و گفت: با همراهی مجلس و دستگاههای مرتبط، میتوان گامهای مؤثری در جهت پایداری تولید و معیشت بهرهبرداران برداشت.
در این دیدار، طرفین بر تداوم نشستهای مشترک و پیگیری منظم مطالبات جامعه کشاورزی تأکید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی سرپرست سازمان گفت: در حال حاضر در خراسان جنوبی ۱۷ نیروگاه خورشیدی نصب شده در جوار چاههای کشاورزی به شبکه متصل شدهاند که ظرفیت آن ۸۴۵ کیلووات است.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تعداد چاههای کشاورزی معرفی شده به بانک عامل برای پرداخت تسهیلات جهت نصب نیروگاه خورشیدی ۲۷۳ حلقه به ظرفیت ۱۵ هزار و ۸۷ کیلووات است، اظهارکرد: تعداد چاههای کشاورزی دارای قرار داد تضمینی ۸۱ چاه کشاورزی به ظرفیت چهارهزار و ۴۰۲ کیلووات است.
اسفندیاری ادامه داد: همچنین ۳۶ حلقه چاه کشاورزی با پرداخت تسهیلات برای تجهیز به نیروگاه خورشیدی اقدام کردند که ظرفیت آن هزار و ۸۶۸ کیلووات است.
وی با اشاره به اینکه مبلغ تسهیلات پرداختی نیز ۴۴۸ میلیون و ۳۲۰ هزار ریال بوده است، گفت: تعداد چاههای کشاورزی در حال اجرا ۷۶ حلقه به ظرفیت ۴ هزار و ۱۸۲ کیلو وات است.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: تعداد چاههای کشاورزی با نیروگاه خوداجرایی ۴۰ حلقه چاه به ظرفیت دو هزار و ۳۱۴ کیلووات بوده است و البته در واگذاری زمین برای احداث این نیروگاهها همکاری بسیار خوبی نیز صورت گرفته است.
اسفندیاری یادآور شد: تعداد نیروگاههای خورشیدی متصل به شبکه که در جوار چاههای کشاورزی قرار دارند نیز ۱۷ مورد به ظرفیت ۸۴۵ کیلو وات بوده است.
در مراسم تکریم و معارفهای که با حضور سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه و جمعی از کارکنان برگزار شد، نخستین بانوی مدیر در این سازمان منصوب شد. مسئولان در این مراسم، بر اهمیت انجام کار صحیح با نیت خیر و بهرهگیری از ظرفیت بانوان در عرصههای مدیریتی تأکید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، روز دوشنبه (۹ تیر) مراسم تکریم و معارفه نخستین بانوی منصوبشده در یکی از پستهای مدیریتی این سازمان، با حضور مهندس محسن اسفندیاری سرپرست سازمان، حجتالاسلام عبدالهی سرپرست حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان، جمعی از مدیران ستادی و کارکنان برگزار شد.
مهندس اسفندیاری سرپرست سازمان، در این مراسم ضمن تبریک این انتصاب، اظهار داشت: «اعتماد به بانوان متعهد و متخصص یکی از سیاستهای راهبردی در ساختار سازمانی ماست. تجربه نشان داده که حضور بانوان در پستهای کلیدی، موجب افزایش دقت، نظم و کیفیت تصمیمگیریها میشود.»
وی افزود: «مدیریت موفق در گرو انجام کار صحیح با نیت خیر است. عملکرد شفاف، تعهد اخلاقی و خدمت صادقانه به مردم و بخش کشاورزی، از اصول بنیادین در هر مسئولیتی است.»
در ادامه مراسم، حجتالاسلام عبدالهی، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان نیز ضمن ابراز خرسندی از این انتصاب، بیان داشت: «مدیر در نظام اسلامی تنها یک مدیر اجرایی نیست، بلکه باید الگوی خدمت، عدالت و امانتداری باشد. کار درست، وقتی با نیت خدایی همراه شود، اثرگذاری و برکت بیشتری خواهد داشت
در این مراسم، از زحمات و خدمات آقای نعمتا.. شریفزاده تقدیر بهعمل آمد و سرکار خانم مریم جوادی به عنوان سرپرست جدید مدیریت صنایع تبدیلی معرفی گردید. این انتصاب به عنوان اولین حضور یک بانو در سطح مدیریت سازمان از زمان انتصاب مهندس اسفندیاری میباشد.