به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی سرپرست سازمان گفت: در حال حاضر در خراسان جنوبی ۱۷ نیروگاه خورشیدی نصب شده در جوار چاههای کشاورزی به شبکه متصل شدهاند که ظرفیت آن ۸۴۵ کیلووات است.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تعداد چاههای کشاورزی معرفی شده به بانک عامل برای پرداخت تسهیلات جهت نصب نیروگاه خورشیدی ۲۷۳ حلقه به ظرفیت ۱۵ هزار و ۸۷ کیلووات است، اظهارکرد: تعداد چاههای کشاورزی دارای قرار داد تضمینی ۸۱ چاه کشاورزی به ظرفیت چهارهزار و ۴۰۲ کیلووات است.
اسفندیاری ادامه داد: همچنین ۳۶ حلقه چاه کشاورزی با پرداخت تسهیلات برای تجهیز به نیروگاه خورشیدی اقدام کردند که ظرفیت آن هزار و ۸۶۸ کیلووات است.
وی با اشاره به اینکه مبلغ تسهیلات پرداختی نیز ۴۴۸ میلیون و ۳۲۰ هزار ریال بوده است، گفت: تعداد چاههای کشاورزی در حال اجرا ۷۶ حلقه به ظرفیت ۴ هزار و ۱۸۲ کیلو وات است.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: تعداد چاههای کشاورزی با نیروگاه خوداجرایی ۴۰ حلقه چاه به ظرفیت دو هزار و ۳۱۴ کیلووات بوده است و البته در واگذاری زمین برای احداث این نیروگاهها همکاری بسیار خوبی نیز صورت گرفته است.
اسفندیاری یادآور شد: تعداد نیروگاههای خورشیدی متصل به شبکه که در جوار چاههای کشاورزی قرار دارند نیز ۱۷ مورد به ظرفیت ۸۴۵ کیلو وات بوده است.
در مراسم تکریم و معارفهای که با حضور سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه و جمعی از کارکنان برگزار شد، نخستین بانوی مدیر در این سازمان منصوب شد. مسئولان در این مراسم، بر اهمیت انجام کار صحیح با نیت خیر و بهرهگیری از ظرفیت بانوان در عرصههای مدیریتی تأکید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، روز دوشنبه (۹ تیر) مراسم تکریم و معارفه نخستین بانوی منصوبشده در یکی از پستهای مدیریتی این سازمان، با حضور مهندس محسن اسفندیاری سرپرست سازمان، حجتالاسلام عبدالهی سرپرست حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان، جمعی از مدیران ستادی و کارکنان برگزار شد.
مهندس اسفندیاری سرپرست سازمان، در این مراسم ضمن تبریک این انتصاب، اظهار داشت: «اعتماد به بانوان متعهد و متخصص یکی از سیاستهای راهبردی در ساختار سازمانی ماست. تجربه نشان داده که حضور بانوان در پستهای کلیدی، موجب افزایش دقت، نظم و کیفیت تصمیمگیریها میشود.»
وی افزود: «مدیریت موفق در گرو انجام کار صحیح با نیت خیر است. عملکرد شفاف، تعهد اخلاقی و خدمت صادقانه به مردم و بخش کشاورزی، از اصول بنیادین در هر مسئولیتی است.»
در ادامه مراسم، حجتالاسلام عبدالهی، مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان نیز ضمن ابراز خرسندی از این انتصاب، بیان داشت: «مدیر در نظام اسلامی تنها یک مدیر اجرایی نیست، بلکه باید الگوی خدمت، عدالت و امانتداری باشد. کار درست، وقتی با نیت خدایی همراه شود، اثرگذاری و برکت بیشتری خواهد داشت
در این مراسم، از زحمات و خدمات آقای نعمتا.. شریفزاده تقدیر بهعمل آمد و سرکار خانم مریم جوادی به عنوان سرپرست جدید مدیریت صنایع تبدیلی معرفی گردید. این انتصاب به عنوان اولین حضور یک بانو در سطح مدیریت سازمان از زمان انتصاب مهندس اسفندیاری میباشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، با ابلاغ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار و طبق تبصره ۷ ماده ۷ مکرر، کلیه صاحبان کسبوکار ملزم به اخذ شناسه یکتا برای مجوزهای خود از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور شدهاند. بر این اساس، تمامی مجوزهای صادره در سالهای گذشته ـ اعم از دستی یا سیستمی ـ نیز مشمول این الزام بوده و میبایست برای دریافت شناسه یکتا اقدام نمایند.
در همین راستا، فرایند اخذ شناسه یکتای مجوزهای قدیمی در سامانه سماک پیادهسازی و اجرا خواهد شد و متقاضیان از طریق آدرس https://semak.maj.ir/ میتوانند مراجعه کنند.
طی این فرایند، متقاضیان باید مراحل زیر را طی کنند:
١_ مراجعه متقاضی به درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس https://mojavez.ir/
٢_ احراز هویت بر اساس نوع شخصیت از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
٣_ انتخاب گزینه «شناسه یکتا برای مجوزهای قدیمی»
٤_ انتخاب نوع مجوز بر اساس نوع مجوز
٥_ تایید توضیحات ارائه شده در صفحه نشان داده شده
٦_ تکمیل اطلاعات اولیه: شماره سریال کارت ملی/ شماره همراه کسب و کار/ شماره مجوز صادره/ کد پستی محل کسب و کار/ نام فعالیت یا شغل و وارد کردن کد امنیتی
٧_ ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کد رهگیری به متقاضی
٨_ ارسال پیامک به متقاضی حاوی لینک اختصاصی مربوطه توسط سامانه
٩_ ورود متقاضی از طریق لینک دریافتی در پیامک (در صورت عدم مراجعه متقاضی طی ٢٤ ساعت درخواست ایشان رد میشود
١٠_ بررسی وجود یا عدم وجود مجوز در اطلاعات مجوزهای موجود در سامانه سماک (در صورت وجود مجوز مراجعه به بند ١١ و در غیر این صورت مراجعه به بند ١٣
١١_ در صورت وجود مجوز، نمایش مجوز به متقاضی
١٢_ در صورت تایید متقاضی، ارسال تاییدیه درخواست به درگاه و اخذ شناسه یکتا از درگاه ملی مجوزهای کشور/ در صورت عدم تایید متقاضی، ارسال نتیجه رد درخواست به درگاه ملی مجوزهای کشور و ثبت سوابق درخواست
١٣_ در صورت عدم وجود مجوز در سامانه، وارد کردن اطلاعات تخصصی مجوز قدیمی (نوع عملیات، نوع فعالیت، مشخصات تخصصی، محل و ...) توسط متقاضی
١٤_ بررسی اطلاعات واردشده توسط تایید کننده نهایی مجوز
١٥_ در صورت تایید درخواست، ثبت اطلاعات مجوز در سامانه، ارسال تاییدیه درخواست به درگاه و اخذ شناسه یکتا از درگاه ملی مجوزهای کشور/ در صورت رد درخواست، ارسال نتیجه رد درخواست به درگاه ملی مجوزهای کشور و ثبت سوابق درخواست
_ این اقدام با هدف ساماندهی اطلاعات مجوزهای کسبوکار، افزایش شفافیت و تسهیل فرآیندهای نظارتی صورت گرفته و گامی مؤثر در راستای هوشمندسازی نظام مجوزدهی کشور به شمار میرود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، مهندس اسفندیاری گفت: ۳۲۰ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در ۵۴۷ واحد سنتی و صنعتی خراسان جنوبی تولید شد.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی افزود: این میزان گوشت تولیدی علاوه بر نیاز استان به استانهای خراسان رضوی و تهران ارسال میشود.
وی با اشاره به اینکه بلوچی، تک کوهانه، سندی نژادهای شتر استان محسوب میشوند افزود: ارزش این میزان گوشت تولیدی ۲۵۶ میلیارد تومان است.
گفتنی است که در خراسان جنوبی بیش از ۳۳ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم پرورش شتر را به خود اختصاص داده است.